KLAAR FAMILIERECHT

KLAAR Familierecht is het kantoor van mr. Klomp-Kraal, dat zich richt op het famlierecht. Zij biedt u hulp en begeleiding bij alle voorkomende situaties zoals echtscheiding, omgang en alimentatie. Ook het beëindigen van samenleven staan mr mr. Klomp-Kraal u bij. Zij staat voor een goede en prettige begeleiding in het volledige juridische proces, met heldere en duidelijke afspraken.

Direct contact met een advocaat

Afspraak binnen een week

meer dan 15 jaar ervaring

Verzoekschrift echtscheiding duurzame ontwrichting 

Wanneer een echtscheiding met onderlinge toestemming niet meer mogelijk is, kunt u een echtscheiding procedure beginnen op grond van een duurzame ontwrichting van het huwelijk. Als een van de partners stelt dat het huwelijk duurzaam is ontwricht zal de rechter de echtscheiding uitspreken.  De advocaat echtscheiding van KLAAR Familierecht ondersteunt en adviseert u bij de echtscheiding procedure. Wilt u meer weten over een verzoekschrift echtscheiding duurzame ontwrichting? Neem dan vrijblijvend contact op met ons advocatenkantoor in Den Haag.

 

KLAAR Familierecht bij verzoekschrift echtscheiding duurzame ontwrichting 

Zoekt u de juiste advocaat om een verzoekschrift echtscheiding duurzame ontwrichting in te dienen? KLAAR Familierecht beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van personen- en familierecht. Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan.