PERSONEN- EN FAMILIERECHT

U komt meestal met KLAAR Familierecht in aanraking in een moeilijke periode van uw leven. Daar is KLAAR Familierecht zich van bewust en daar handelt zij ook naar.

KLAAR Familierecht begeleidt uw echtscheiding en alle juridische zaken die daarbij komen kijken.

KLAAR Familierecht biedt u een helpende hand in een tijd die voor u al moeilijk genoeg is. Met een specialisatie in personen- en familierecht begeleidt zij u in echtscheidingen en alle juridische zaken die daarbij komen kijken. Dankzij haar specifieke vakkennis zorgt KLAAR Familierecht voor concrete en duurzame oplossingen, waarbij uw belangen altijd leidend zijn.

KLAAR Familierecht stelt een heldere en directe benadering voorop. U wordt volledig begeleid in het juridische proces van een echtscheiding of andere kwesties op het gebied van het familierecht – zodat het voor u niet ingewikkeld hoeft te zijn. Anouk werkt op haar eigen heldere wijze waarin voor u direct duidelijk is welke acties moeten worden ondernomen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Direct contact met een advocaat of mediator

WAAR KUNT U KLAAR FAMILIERECHT VOOR INSCHAKELEN?

ECHTSCHEIDING EN EINDE SAMENLEVING

U heeft besloten dat u en uw partner gaan scheiden of uit elkaar gaan. Een ingrijpende stap in uw leven, met grote gevolgen voor alle betrokkenen. Hoe lost u uw situatie op een gestructureerde en rechtvaardige wijze op?

“We maken snel heldere afspraken, zodat u direct weet waar u aan toe bent.”

KLAAR Familierecht heeft oog voor uw emoties en maakt samen met u afspraken waar iedereen mee kan leven. U krijgt weer zicht op een acceptabele toekomst. De stappen tot een echtscheiding of einde samenleving, afspraken over de kinderen, alimentatie en de verdeling van het huwelijksvermogen worden helder in kaart gebracht.