OVER KLAAR FAMILIERECHT

KLAAR Familierecht biedt u een helpende hand in een tijd die voor u al moeilijk genoeg is. Dankzij specifieke vakkennis zorgt KLAAR Familierecht voor concrete en duurzame oplossingen, waarbij uw belangen altijd leidend zijn.

Direct contact met een advocaat of mediator

KLAAR Familierecht stelt een heldere en directe benadering voorop. U wordt volledig begeleid in het juridische proces van een echtscheiding of andere kwesties op het gebied van het familierecht – zodat het voor u niet ingewikkeld hoeft te zijn. Anouk werkt op haar eigen heldere wijze waarin voor u direct duidelijk is welke acties moeten worden ondernomen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Over mr. Anouk Klomp-Kraal

Kracht en visie

KLAAR Familierecht wordt gerund door mr. Anouk Klomp-Kraal. Zij heeft jarenlang ervaring als advocaat. In de laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in het familierecht. Het is haar streven om mensen te helpen, een zo goed mogelijk juridisch kader te creëren en daarmee een juridisch anker te zijn in lastige periode.

Anouk biedt een helpende hand in lastige tijden.

Anouk heeft een heldere visie op de advocatuur. Zij biedt een helpende hand voor haar klanten, door constructieve en duidelijke afspraken te maken. Zij heeft oog voor de moeilijke periode die u doormaakt en kijkt samen met u naar de meest passende oplossing voor uw situatie. Haar betrokkenheid, no-nonsense mentaliteit en grote rechtvaardigheidsgevoel komen hierbij goed van pas.