KLAAR FAMILIERECHT

KLAAR Familierecht is het kantoor van mr. Klomp-Kraal, dat zich richt op het famlierecht. Zij biedt u hulp en begeleiding bij alle voorkomende situaties zoals echtscheiding, omgang en alimentatie. Ook het beëindigen van samenleven staan mr. Klomp-Kraal u bij. Zij staat voor een goede en prettige begeleiding in het volledige juridische proces, met heldere en duidelijke afspraken.

Direct contact met een advocaat

Afspraak binnen een week

meer dan 15 jaar ervaring

Kind en echtscheiding

Veelal zijn bij een scheiding minderjarige kinderen betrokken. Uiteraard moet met de belangen van de kinderen rekening worden gehouden. Daarom dienen er goede afspraken tussen u en uw ex-partner te worden gemaakt, onder meer over het gezag en de omgang. De afspraken over uw kinderen worden vastgelegd in het wettelijk voorgeschreven ouderschapsplan. In samenspraak met u beiden stelt een advocaat familierecht het plan voor u op. KLAAR Familierecht in Den Haag ondersteunt u bij het maken van de juiste afspraken voor uw kind bij echtscheiding. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Direct contact met een advocaat of mediator

Omgangsregeling kind en echtscheiding

Als u met uw ex-partner minderjarige kinderen heeft is het belangrijk om een goede omgangsregeling voor uw kinderen vast te stellen. Naast dat u allebei zich in de omgangsregeling moeten kunnen vinden, is het uiteraard ook belangrijk dat uw kinderen zich bij de regeling prettig voelen. Ook houdt de advocaat scheiding er rekening mee dat de regeling gemakkelijk in de praktijk is uit te voeren. Elk kind heeft recht op contact met beide ouders. Dit is van groot belang voor een gezonde en goede ontwikkeling van uw kinderen. Als uw kinderen oud genoeg zijn, kunt u ook aan hen vragen hoe zij het graag zouden willen zien.

Mediation bij kind en echtscheiding

Als het voor u en uw ex-partner lastig is om een besluit te nemen over de omgangsregeling, is het ook mogelijk om een echtscheiding mediator in te schakelen. Als een onafhankelijke, neutrale derde zorgt de mediator voor een goede verstandhouding tussen u en uw ex-partner. Met een goede vertrouwensbasis komen jullie vervolgens tot een goede oplossing. Ook is het mogelijk om een bepaalde regeling uit te proberen, om te zien hoe de kinderen het oppakken. Zodra de omgangsregeling helder is, worden de afspraken duidelijk beschreven in het ouderschapsplan. Deze duidelijkheid werkt voor alle partijen prettig.

Direct contact met een advocaat of mediator

KLAAR Familierecht bij kind en echtscheiding

Een scheiding is veelal geen prettige aangelegenheid, vooral niet voor de kinderen. Toch kan een heldere echtscheiding procedure helpen bij een zo soepel mogelijke overgang voor het gezin. Uw kinderen mogen immers niet de dupe worden van de situatie die tussen u en uw ex-partner speelt. De advocaten en mediators van KLAAR Familierecht ondersteunen u bij kwesties rondom kind en echtscheiding. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek