Natuurlijk, de advocaat doet zijn of haar werk. Daarbij is een advocaat familierecht met name betrokken in een deel van het leven van zijn of haar client dat het liefst zo snel mogelijk wordt vergeten. Toch is het fijn om ook nog na wat langere tijd feedback te krijgen van voormalig clienten. Zo kreeg ik van een client het volgende bericht:”

Wat ben ik een trotse papa! Mede door de wijze hulp die jij geboden hebt.

Je hebt me altijd gewezen op de positieve zijde van het werken aan de toekomst!

Dat heb ik gedaan, kinderen komen nu bijna elk weekend.

Kinderen hebben nu ook de leeftijd dat ze zelf kiezen!

Ik vooral trots! Heb ook een eigen bedrijfje en ben jou nog steeds dankbaar!

Zet je eigen praktijk verder zoals je het bij mij gedaan hebt en je zult nog veel blije klanten hebben!

Zo zie je dat lange termijn oplossingen altijd het beste werken.